<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=8506645149407858&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Snakk med en ekspert
Snakk med en ekspert

  TA I BRUK KRAFTEN FRA NANOBOBLE TEKNOLOGI

  Oppnå enestående forbedringer innen bærekraftig matproduksjon, kjemikaliefri vannrensing og gjenvinning av naturressurser.

  Snakk med en ekspert

  EN DOKUMENTERT, BÆREKRAFTIG LØSNING TIL INDUSTRIEN GLOBALT.

  Moleaers nanobobleteknologi øker produktiviteten til et bredt utvalg industrielle og kommersielle prosesser.

  Moleaer_Trinity_NBG_EU_R9_NO

  Trinity generatorer

  Moleaers Trinity nanoboblegeneratorer er modulære, pumpeløse systemer designet for å fungere sammen med eksisterende væskestrømmer. Trinity er en svært effektiv gass-til-væske-injeksjonsteknologi som konverterer bulkoksygen til nanobobler og metter vann med høye nivåer av innløst oksygen. Moleaers patenterte nanobobleteknologi gir en lang rekke fordeler, i tillegg til effektiv oksygenering. 

  Mer informasjon om produktet

  Akvakultur

  Ta vare på miljøet og samtidig opprettholde produktiviteten med nanobobler.

  Hva er nanobobler

  SLIK FUNGERER NANOBOBLE TEKNOLOGI

  Moleaers patenterte teknologi injiserer mange billioner gassbobler med nanostørrelse, eller nanobobler, inn i væske for å levere markedets beste gass-til-væske-innløsning. Nanobobler har ikke oppdrift og er elektrokjemisk aktive, og de produserer oksidanter og reduserer overflatespenningen. Disse egenskapene gjør at nanobobler kan erstatte ineffektivt energikrevende utstyr til innløsning av gass og skadelige kjemiske oksidanter og overflatereagerende stoffer med en helhetlig, energieffektiv, kjemikaliefri løsning.

  Hva er nanobobler

  FREMME INNOVASJON OG FORRETNINGSMESSIGE FORDELER

  EUNU1825
  SKALERBAR Forbedre prosessene dine og styrk veksten din med pålitelige nanoboblegenerator-alternativer til nesten alle bruksområder i alle størrelser.
  Waterfields Bloom
  BÆREKRAFTIG Minimer avhengigheten av kostbare, skadelige kjemikalier: nanobobler gir effektiv, kjemikaliefri behandling og kan redusere energiforbruket.
  Sunshine Horticulture Canada Neo Install
  EFFEKTIV Øk produktiviteten og reduser kostnadene med innovasjon som slår konkurrentene; fra mer effektiv oksygenering til økt vekst av biomasse.

  OMTALT I

  SLIPP LØS NANOBOBLENES POTENSIAL

  Oppdag hvordan du kan forbedre vannkvaliteten og driftsresultatene med nanobobler.

  Snakk med en ekspert