<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=8506645149407858&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Snakk med en ekspert
Snakk med en ekspert

  Hva er Nanobobler?

  Oppdag de unike vitenskapelige egenskapene og de industrielle fordelene med disse små boblene.

  NANOBOBLENES VERIFISERTE FORDELER

  Nanobobler er 70-120 nanometer store, 2500 ganger mindre enn et enkelt saltkorn. De kan formes ved hjelp av hvilken som helst gass og injiseres i hvilken som helst væske. På grunn av størrelsen viser nanobobler unike egenskaper som forbedrer en rekke fysiske, kjemiske og biologiske prosesser.

  NANOBOBLENES UNIKE KARAKTERISTIKKER

  På grunn av sin størrelse og struktur har nanobobler distinkte egenskaper som gjør dem spesielt effektive til å forbedre vannkvaliteten, forbedre vannbehandlingsprosesser og forbedre produktiviteten i industrielle og landbruksapplikasjoner.

  Nanobobler har en sterk negativ overflateladning som holder dem stabile i væske og gjør dem i stand til kontinuerlig å delta i og stimulere fysiske, biologiske og kjemiske interaksjoner.
  Nanobobler er en av de minste kjente boblestørrelsene, omtrent 2500 ganger mindre enn et enkelt saltkorn, eller mindre enn 200 nanometer (nm) i diameter.
  Nanobobler har nøytral oppdrift og kan forbli suspendert i væske (oftest vann) i flere uker uten å stige til overflaten og forsvinne.
  Med nøytral oppdrift sikrer Moleaers nanobobler at en enorm total bobleoverflate forblir i kontakt med vannet for å levere hypereffektiv gassoverføring.
  Nanobobler har en sterk negativ overflateladning som hindrer dem i å slå seg sammen og gjør dem i stand til fysisk å skille små partikler og dråper — som emulgert fett, oljer og smøremidler — fra vann.
  Når nanobobler stimuleres, destabiliserer de og kollapser, og frigjør hydroksylradikaler. Hydroksydradikaler (HO) er en av de sterkeste kjente oksidasjonsmidlene som vanligvis brukes til å ødelegge forurensninger i vann som er vanskelig å behandle og vanskelig å drepe.
  chart2_no

  HVORFOR ER NANOBOBLER SÅ BEMERKELSESVERDIGE?

  Nanobobler oppfører seg annerledes enn større bobler fordi de er nanoskopiske. Alle deres fordelaktige egenskaper — stabilitet, overflateladning, nøytral oppdrift, oksidasjon etc. – er et resultat av størrelsen. Disse unike egenskapene gjør det mulig for nanobobler å delta i fysiske, biologiske og kjemiske reaksjoner, samtidig som de gir den mest effektive gassoverføringen.

  Nanobobler har skapt en ny grense for vitenskap og ingeniørkunst som endrer hvordan hele industrier bruker og behandler vannet deres. Moleaers teknologi og grunnleggende forståelse av nanobobler utvikler seg kontinuerlig med nyere fremskritt innen nanobobleproduksjonsmetoder og pågående oppdagelser rundt hvordan man kan måle, manipulere og bruke nanobobleegenskaper for å løse kundeproblemer.

  ETABLERE
  GULLSTANDARDEN FOR NANOBOBLER

  Kunder over hele verden stoler på Moleaers teknologi for dens effektivitet, pålitelighet og påviste resultater. Med over 2200 nanoboblesystemer i bruk, behandler Moleaers teknologi mer enn 560 millioner liter vann daglig i alt fra oljefelt og drivhus til reservoarer og akvakultur anlegg. Disse bransjeledende egenskapene kommer fra Moleaers forpliktelse til konstant fremgang: Ingeniørteamet vårt utfører omfattende laboratorie- og feltforskning for å kontinuerlig identifisere de fordelaktige egenskapene til nanobobler og validerer verdien de leverer til våre kunder.

  Woman standing in a large greenhouse looking over plants

  FORSKNINGSSTØTTE

  Vår innsats for å fremme vitenskapen om nanobobler støttes av en rekke partnere, inkludert anerkjente universiteter og forskningsinstitutter. Dette sikrer at produktene våre testes av tredjepartseksperter for å validere effektiviteten til nanobobler: UCLA-professor Michael Stenstrom rapporterer, "Moleaers nanoboblegeneratorer gir den høyeste oksygenoverføringseffektiviteten av enhver luft-tilsettingsteknologi jeg har testet." ASU bekreftet de oksidative egenskapene til Moleaer nanobobler og dannelsen av hydroksylradikaler i deres studie. Virginia Tech bekreftet at Moleaers nanobobler eliminerer patogener som E. Coli og Listeria på overflater innen fem minutter etter eksponering. Videre har størrelsen og konsentrasjonen av Moleaers nanobobler blitt validert av flere uavhengige forskere ved bruk av nanopartikkelsporingsanalyse (NTA) — komplett NanoSight-rapport her.

  Lær hvordan nanobobler kan tilføre virksomheten din verdi

  Snakk med en ekspert
  Moleaer_Nanobubble_Motion_Graphic_Final_no

  De definerende funksjonene ved Moleaers nanobobler

  Nanobobler er generelt klassifisert som mindre enn 200 nanometer (nm) i diameter. Moleaers patenterte metode for generering av nanobobler er den eneste skalerbare metoden i bransjen som konsekvent produserer løsninger med høy tetthet av nanobobler med optimal størrelse, gjennomsnittlig 100 nm i diameter og varierer mellom 70 og 120 nm. Nanobobler av denne størrelsen er stabile i væske fordi de har nådd likevekt med bobleoverflatespenning, indre trykk, ytre trykk, overflateladning og deres miljø. Stabiliteten og størrelsen gir dem nøytral oppdrift. Nettoeffekten er at når de er injisert, er nanobobler klare til å reagere – de forblir suspendert i løsning og spres til de samhandler med overflater eller forurensninger.

  reaksjonspotensial

  Høy effekt av høyt reaksjonspotensial

  Deres unike egenskaper gjør at nanobobler kan delta i et bredt spekter av reaksjoner. Dette, enda mer enn effektiv gassoverføring, avslører det virkelig revolusjonerende potensialet til nanobobler: De kan erstatte eller betydelig redusere skadelige kjemikalier og infrastrukturen som tradisjonelt er nødvendig for å behandle vann. Nanobobler kan brukes til å forbedre effektiviteten til et bredt spekter av kjemiske, biologiske og fysiske prosesser. Nanobobler fjerner forrurensninger og patogener fra våte miljøer, noe som gjør dem utrolig effektive til å forbedre produksjon og prosesser på tvers av mange bransjer og applikasjoner.

  ATTRAKSJONEN AV FYSISK PARTIKKELSEPARASJON

  Nanobobler kan også delta i reaksjoner på grunn av deres sterke negative overflateladning og andre kraftattraksjoner. Som en magnet vil nanobobler bli tiltrukket av og feste seg til fine partikler, kolloider, oljedråper, samt andre forurensninger og overflater — spesielt blir nanobobler tiltrukket av målstoffer som organiske stoffer, oljer, resterende hydrokarboner, overflateaktive stoffer I fokus, smøremidler og fett. Når nok nanobobler fester seg til en liten partikkel eller dråpe, reduseres tettheten, noe som gjør det mulig skilles fra vannet rundt slik at partikkelen kan fjernes ved flotasjon eller filtrering.

  VIKTIGHETEN AV KJEMIKALIEFRI OKSIDASJON

  Ved vannbehandling oppnås kjemisk oksidasjon vanligvis ved bruk av ozon, UV eller harde kjemiske behandlinger. Nanobobler kan oppnå den samme oksidative effekten ved å bruke bare luft og vann. Størrelsen deres gir dem stabilitet og en sterk negativ overflateladning som øker samhandlingshastigheten mellom nanobobler og vannforrurensninger. Når de stimuleres, destabiliseres nanobobler, noe som resulterer i dannelse av hydroksylradikaler (OH). Hydroksylradikaler er i en svært oksidativ tilstand, så de ødelegger raskt vannforurensninger ved å bryte fra hverandre deres molekylære struktur.

  effective-moleaer-no

  KRAFTEN AV KLASSELEDENDE OKSYGEN INNLØSNING

  Moleaer nanobobler er mer effektive, varer lenger og er ofte mer kostnadseffektive enn andre metoder for gass innløsning. De har skapt en revolusjon innen oksygen innløsning, ofte referert til som luft-tilsetting eller oksygenering. Siden nanobobler har nøytral oppdrift, sprer de seg gjennom en vannmasse, og leverer oksygen til bunnen av en vannsøyle (dvs. nær bunnen av en innsjø), så vel som nær overflaten. Nanobobler akkumuleres i vann for å skape en reserve av medført oksygen – opptil 20 % større enn gassmetningspunktet – slik at innløst oksygen forblir stabil lenger. Denne kombinasjonen av funksjoner gjør at Moleaers nanobobler kan gi svært effektiv og konsistent gass innløsning i et bredt spekter av vannbehandlingsprosesser. Moleaers markedsledende produksjonshastigheter av nanobobler i et bredt spekter av væskestrømningskapasiteter gjør nanoboblebehandling mulig for både små og store prosesser.